Servicepoint-twente.nl

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen in deze categorie? Stel je vraag vrijblijvend en ik neem z.s.m. contact met je op!

Ondersteuning aan huis:

"Advies nieuwe aankoop"

Advies nieuwe aankoop

Ik kan u helpen bij o.a. de onderstaande voorbeelden in uw huidige netwerk:

Smartphone
Wilt u een smartphone aanschaffen en weet u niet waar u op moet letten qua specificaties? Samen lopen wij uw voorkeuren door en kijken we wat het beste aan uw wensen voldoet. We houden hierbij o.a. rekening met: huidige besturingssysteem, budget, intensiteit van gebruik en persoonlijke voorkeuren.

Tablet
Bij de aanschaf van een tablet zijn er meerdere factoren om rekening mee te houden. Één van de voornaamste dingen zijn het formaat scherm & uw hoofdzakelijke gebruik. Wilt u het bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met een toetsenbord voor het werk, dan is het wel raadzaam om een groter scherm te nemen. Gaat u er  mee op de bank zitten een spelletje spelen of een film kijken, dan moet u er rekening mee houden dat de gewichten van de grotere tablets op lange termijn belastend kunnen werken. Er zijn meerdere factoren die van belang zijn voor het maken de juiste keuze, ik help u daarbij!

Computer / Laptop
Bij de keuze voor een computer of laptop zijn er heel veel specificaties om rekening mee te houden. Er komen termen voorbij als: besturingssysteem (Windows / macOs ), processor, intern werkgeheugen en videokaart, maar welk apparaat past nou het beste bij uw wensen? Hierover gaan we  in gesprek zodat we een geschikt product vinden die aan uw wensen voldoet.

Tv
Een televisie uitzoeken is een dingetje. Wat is het juiste formaat, type scherm, aantal hertz of heeft u voorkeur voor een merk? Er zijn verschillende filters die we samen gaan toepassen totdat we een aantal modellen hebben gevonden waarbinnen we de keuze gaan maken!

Printer
Een printer is één van de apparaten waarbij niemand het leuk vind om ze aan te schaffen, aan te sluiten en in te stellen. Op het moment dat de printer ook nog in het netwerk moet hangen zodat er vanaf meerdere locaties kan worden geprint, is het klaar. Dit zijn de frustraties die het meeste voorkomen. Laten we samen naar een printer kijken die vriendelijk in gebruik is, waarbij zelfs heel eenvoudig vanaf uw smartphone kunt printen. Met de juiste begeleiding is alles te doen!

Sonos (of andere Wifi Speakers)
Op het moment dat u één of meerdere speakers aan wilt schaffen kan ik u adviseren in uw keuze wat betreft het functioneren van de software waarmee het gepaard gaat. De keuze qua klank blijft altijd persoonlijk. Ook kan ik u helpen bij het aanmaken van verschillende speakergroepen (verschillende kamers / ruimtes). Door deze functionaliteit kun je meerdere speakers aan elkaar koppelen en synchroon muziek laten afspelen door je hele huis.

– Google Home
– Apple Homepod
– Apple TV
– Chromecast